De werkwijze van Flex budget in 6 stappen

Stap 01.

De beste kandidaten

Wij garanderen jou dat de arbeidskrachten die door ons voor jou worden geselecteerd vakkundig, hardwerkend en zeer gemotiveerd zijn om jouw onderneming naar een hoger niveau te brengen.

Stap 02.

Uitstekende kwaliteit

Altijd de ondersteuning van een sterke backoffice bij zaken als verzekeringen, ziekteverzuimbeheer, salarisadministratie, contractbeheer, wet- en regelgeving en voorfinanciering.

Stap 03.

Persoonlijk contact

De klant staat centraal. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, de cultuur van jouw onderneming, de beste kandidaten en hebben daarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Stap 1

Onze werkwijze is simpel en doeltreffend. Nadat jij je via de website hebt aangemeld, maakt Flex budget op basis van jouw wensen, eisen, duur van de opdracht, het aantal flexwerkers etc. een offerte op maat. Flex budget maakt hierbij een balans tussen het uitzendtarief en de ervaring van de kandidaat. Flex budget begrijpt heel goed dat je als organisatie de personeelskosten omlaag probeert te krijgen, maar is ook van mening dat goede krachten betaald dienen te worden naar wat zij werkelijk waard zijn en niet zozeer naar wat de functie waard is.

Daarom selecteert Flex budget alleen de beste kandidaten voor jouw project. Bij meer dan 20 uitzendkrachten binnen jouw organisatie, geven wij op voorhand een workshop/training, waardoor uitzendkrachten al ingewerkt zijn voordat zij binnen jouw organisatie aan de slag gaan.

Stap 2

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte gaat Flex budget direct voor jou aan de slag met het samenstellen van een eigen “plan van aanpak”. Hierbij leveren wij maatwerk. Dit doen we niet alleen, maar uiteraard in samenspraak met jouw organisatie. Bij specifieke projecten registreren wij alle onderlinge afspraken tevens op papier zodat jij precies weet wat jij van ons kunt verwachten.

Stap 3

Flex budget maakt geen onderscheidt tussen de vacatures. Onze benadering is in alle gevallen hetzelfde, namelijk simpel en doeltreffend. Wij verzorgen de gehele werving & selectie en stellen de beste kandidaten aan jou voor aan de hand van hun profielschets en CV. Vervolgens bespreken wij telefonisch de geselecteerde kandidaten tot in de laatste detail.

De werkwijze van Flex budget

Op de veelgestelde vraag: “Waarom zou ik zaken doen met een uitzendbureau?” is slechts één antwoord mogelijk en wel deze. Door de werving en selectie van de beste kandidaten uit te besteden aan onze specialisten en dus samen te werken met een gespecialiseerd uitzendbureau, kun jij je blijven richten op jouw specialisme om zo in jouw bedrijfsproces belangrijke tijds- en daarmee kostenbesparingen te kunnen behalen. En aangezien de vraag van morgen niet (altijd) gegarandeerd is, is flexibiliteit zeer aan te raden. En laat nou juist dat het doel zijn van onze werkwijze.

Dus als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare organisatie dat jou kan voorzien van de beste, hardwerkende mensen, dan ben je bij Flex budget aan het juiste adres.

De klant staat centraal

Onze werkwijze is vernieuwend, maatwerk, maar heel doeltreffend en bestaat uit 6 simpel te volgen stappen. Bij ons staan de wensen van de klant centraal, of je nou 2 gemotiveerde arbeidskrachten nodig hebt of 100, wij gaan graag de uitdaging aan om jou van de beste kandidaten te voorzien. Jij vertelt ons aan welke eisen de gewenste kandidaat moet voldoen en wij vinden deze voor je. Dit doen wij door zowel nationaal als internationaal te scouten naar alleen de beste kandidaten.

Heb jij een interessante vacature voor ons beschikbaar?

Vacature aanmelden

Onze overheadkosten zijn laag en zo ook onze Flex budget tarieven.

Bereken jouw tarief

Stap 4

Na akkoord informeren wij de kandidaat over jouw bedrijf, de werkzaamheden, taken, verantwoordelijkheden, het project, de contactpersonen, de cultuur, de huisregels en “plannen” de kandidaat op het gewenste moment in voor een kennismakingsgesprek bij jou op kantoor.

Tijdens dit gesprek krijgt je de gelegenheid om de kandidaat aan de tand te voelen en om meer informatie te geven over jouw organisatie en de werkzaamheden in de praktijk. Ook kun je er voor kiezen om de kandidaat een rondleiding in het bedrijf te geven.

Stap 5

Er wordt uitsluitend gefactureerd voor de gewerkte uren van de uitzendkrachten. Jij betaalt dus geen onnodige aanloopkosten, wervingskosten of dergelijks! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij jou een passend voorstel kunnen doen en dus de wervingskosten op termijn terug zullen verdienen.

Stap 6

Flex budget hanteert, in haar werkwijze, een omrekenfactor op het bruto uurloon van een kandidaat. Deze kandidaat wordt betaald naar wat hij/zij waard is en niet naar wat de functie waard is. Hierdoor is deze kandidaat over het algemeen niet veel duurder dan wanneer je zelf iemand bij jou op de loonlijst plaatst. Tot zo ver onze werkwijze.

Stap voor stap naar resultaat

Stap 04.

Duidelijkheid vooraf

Bij ons word je niet verrast met onverwachte rekeningen. Wij leveren onze diensten tegen vooraf overlegde tarieven. Geen match? Geen probleem! Je betaalt alleen voor de gewerkte uren.

Stap 05.

Onze tarieven

Voor ons geen penthouses, kastelen, marmeren vloeren en gouden kranen. Onze overheadkosten zijn laag en zo ook onze Flex budget tarieven. Ben jij ook benieuwd naar onze gunstige omrekenfactor?

Stap 06.

Gecertificeerd

De backoffice beschikt over alle benodigde certificeringen en verklaringen, waaronder de NEN 4400-1 certificering, VCU-certificering, het SNA-keurmerk en de WKA-verklaring.

Heb je een vacature gezien waarover je wilt praten? Kom dan met ons in contact! We kijken er naar uit om een ​​nieuwe baan voor jou te vinden. We verrichten graag maatwerk en matchen de perfecte vacature aan jou en niet andersom.