Verhuren van jouw woning

Flex budget is altijd op zoek naar nieuwe objecten om te verhuren aan onze ZZP’ers en arbeidsmigranten. Wil je ZZP’ers en arbeidsmigranten uit Midden- en Oost Europa helpen bij het oplossen van het gebrek aan huisvesting in Nederland en hen helpen de toekomstperspectieven te vergroten? Verhuur dan jouw woning en voorkom leegstand. Leegstand kost geld en met een lege woning loop je huurinkomsten en dus een rendement mis.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn ZZP’ers uit Midden- en Oost Europa die op zoek zijn naar een vrije sector huurwoning en beschikken over een jaarinkomen van minimaal € 45.000,00 (DGA salaris 2018). Wordt de woning aan een ZZP’er toegewezen, dan begeleiden we deze tot aan de ondertekening van de huurovereenkomst.

Partnerinkomen meetellen

Wanneer de ZZP’er niet over een jaarinkomen van minimaal € 45.000,00 (DGA salaris 2018) beschikt, maar wel een partner heeft die in loondienst werkt, waardoor deze ZZP’er met het loon van de partner toch wel zeker op een verzamelinkomen van € 45.000,00 per jaar komt, helpt Flex budget hen graag verder op weg naar hun nieuwe vrije sector huurwoning.

In hoeverre het inkomen van de partner meetelt, is afhankelijk van de verhuurder. In de markt varieert het percentage dat meetelt nogal, maar ligt doorgaans tussen de 40% en 100% dit is een behoorlijke bandbreedte.

Na het ondertekenen van de huurovereenkomst kan het genieten pas echt beginnen. De woning kan dan naar eigen smaak worden ingericht en vervolgens voelen als een thuis.

Wat onze klanten zeggen?

Neem vandaag nog contact met ons op

EN START DIRECT MET HET VERHUREN VAN JOUW WONING!

Neem  contact op

Jouw woning verhuren?

Plaats dan vandaag nog gratis jouw woningadvertentie op Flex-budget.nl en wij nemen zeker contact met je op voor een gratis eerste consult. In dit gesprek geven wij inzicht in de verschillende aspecten waar je als verhuurder mee te maken kunt krijgen. Ook doen wij jou na afloop een passend voorstel.