Waarom jouw tarief berekenen ?

Feit 01.

De beste kandidaten

Wij garanderen jou dat de arbeidskrachten die door ons voor jou worden geselecteerd vakkundig, hardwerkend en zeer gemotiveerd zijn om jouw onderneming naar een hoger niveau te brengen.

Feit 02.

Uitstekende kwaliteit

Altijd de ondersteuning van een sterke backoffice bij zaken als verzekeringen, ziekteverzuimbeheer, salarisadministratie, contractbeheer, wet- en regelgeving en voorfinanciering.

Feit 03.

Persoonlijk contact

De klant staat centraal. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, de cultuur van jouw onderneming, de beste kandidaten en hebben daarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Tarief berekenen

Voor ons geen penthouses, kastelen, marmeren vloeren en gouden kranen. Onze overheadkosten zijn laag en zo ook onze Flex budget tarieven. Ben jij ook benieuwd naar onze gunstige omrekenfactor? Vul dan de onderstaande gegevens in om een inhuurtarief te berekenen. Na het invullen van het formulier nemen wij contact op en stellen wij een offerte op.

Feiten op een rij

Feit 04.

Duidelijkheid vooraf

Bij ons word je niet verrast met onverwachte rekeningen. Wij leveren onze diensten tegen vooraf overlegde tarieven. Geen match? Geen probleem! Je betaalt alleen voor de gewerkte uren.

Feit 05.

Onze tarieven

Voor ons geen penthouses, kastelen, marmeren vloeren en gouden kranen. Onze overheadkosten zijn laag en zo ook onze Flex budget tarieven. Ben jij ook benieuwd naar onze gunstige omrekenfactor?

Feit 06.

Gecertificeerd

De backoffice beschikt over alle benodigde certificeringen en verklaringen, waaronder de NEN 4400-1 certificering, VCU-certificering, het SNA-keurmerk en de WKA-verklaring.

Heb je een vacature gezien waarover je wilt praten? Kom dan met ons in contact! We kijken er naar uit om een ​​nieuwe baan voor jou te vinden. We verrichten graag maatwerk en matchen de perfecte vacature aan jou en niet andersom.