Over Flex budget

Flex budget bemiddelt bij de handel, aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerend goed. Als woonbemiddelaar is Flex budget succesvol actief in bemiddeling van huurwoningen in de vrije sector voor ZZP’ers en werknemers uit Midden- en Oost Europa. In de uitvoering van onze taken, zijn wij volledig zelfstandig en bemiddelen wij in het betere segment van de huurmarkt.

Wij verzetten werk in opdracht van de huurders. Onze klanten komen voor de helft uit het particuliere- en de helft uit het zakelijke segment. Door onze ervaring, werkwijze, inzet en betrokkenheid beschikken we over een groot netwerk van tevreden huurders. Ons werkgebied is de Metropoolregio Amsterdam (Amsterdam, Almere, Haarlem, Haarlemmermeer en Weesp). Bent u als ZZP’er uit Midden- en Oost Europa op zoek naar een vrije sector huurwoning, dan bent u bij Flex budget aan het juiste adres. Wordt de woning aan u toegewezen, dan begeleiden we u tot aan de ondertekening van de huurovereenkomst.

Waarom kiezen voor Flex budget?
 • Onze aanpak is simpel en doeltreffend;
 • Wij stoppen niet voordat het gewenste resultaat is behaald;
 • Wij spreken Bulgaars, Grieks, Turks, Russisch, Engels en Nederlands;
 • Door onze professionaliteit zijn wij in staat maatwerk te leveren;
 • Wij beschikken over een uitstekend team aan specialisten;
 • Ons verdienmodel is innoverend en transparant.

Voor het werk dat Flex budget namens u verzet, brengen wij een all-in-tarief in rekening. Het tarief is inclusief dossiervorming voor huurbemiddeling, het verwerken van uw facturatie en boekhouding, het samenstellen van de benodigde documentatie, het actief zoeken naar uw huisvesting in Nederland en het onderhouden van het eerste contact met de verhuurder.

Flex budget helpt u bij:
 • Gebrek aan inzicht in uw rechten als EU-burger;
 • Gebrek aan inzicht in de gewoonten op de Nederlandse Arbeidsmarkt;
 • Gebrek aan inzicht in de systemen op de Nederlandse Arbeidsmarkt;
 • Gebrek aan kennis van de Nederlandse taal;
 • Gebrek aan huisvesting of scholing in Nederland;
 • Het opbouwen van een toekomst in Nederland voor u en uw gezin.

Onze ondersteuning biedt u precies hetgeen u nodig hebt om in de Nederlandse samenleving te slagen op de arbeidsmarkt of als zelfstandig ondernemer.

De kracht van Flex budget

Wij helpen u graag in het Nederlands, Engels, Bulgaars, Grieks, Turks of Russisch zodat u niet langer te maken hebt met een taalbarrière. Namens u onderhouden wij het contact met de woningcoöperatie(s) en stellen voor u de benodigde documenten op. U kunt hierbij denken aan de verwerking van uw facturatie en boekhouding.

U kunt onder andere bij Flex budget terecht voor het opmaken van de winst- verliesrekening en de prognose voor het nieuwe boekjaar. Ook voor het aanvragen van de overige documenten kunt u bij Flex budget terecht. Hierdoor weet u zeker dat de woningcoöperatie beschikt over alle gevraagde documentatie en dat u voldoet aan de door hen gestelde voorwaarden.

Onze klanten aan het woord
Meer weten?

Wilt u advies over de verhuur van uw woning?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend verhuuradvies.

Vrijblijvend verhuuradvies