Over Flex budget

Indien u als ondernemer aan de slag wilt, gaat Flex budget als uw flexibele sparringpartner bij het schrijven van uw ondernemingsplan of herstelplan samen met u op zoek naar uw ware ondernemerskwaliteiten en de realistische waardebepaling van uw bedrijf, uzelf en uw prijs per dienst of product. Flex budget geeft resultaatgericht advies en ondersteuning om het bedrijf meer continuïteit te geven en/of winstgevend te maken. Wij kijken bijvoorbeeld ook naar uw website.

Veel ondernemers realiseren zich niet dat een significant deel van de bezoekers de website via een desktop pc, een laptop, een tablet of een smartphone bezoekt. Daarom kijken de specialisten van Flex budget jaarlijks welke producten er op de markt komen en welke trends zich in de wereld van webdesign ontwikkelen zodat de website altijd aansluit op de gebruikerservaring van uw doelgroep. Dit resulteert in een hogere notering in Google en een betere conversie voor uw webwinkel.

Bij het starten of runnen van een eigen bedrijf krijgt u te maken met alle aspecten van het ondernemerschap en daarbij kunt u wel enige hulp gebruiken. De ondernemerscoach van Flex budget biedt u ondersteuning, waarbij wederzijds respect, vertrouwen en betrokkenheid belangrijke kernwaarden zijn. Flex budget gaat als uw ondernemerscoach met betrekking tot uw ondernemingsplan en website preventief te werk, maar helpt ook bij crisismanagement en herstructurering als het niet goed gaat met uw bedrijf.

Flex budget gaat graag voor u na of u recht hebt op bepaalde voorzieningen en tegemoetkomingen om het inkomen aan te vullen. Flex budget helpt u tot u alles weer op orde hebt. Bent u, als (startende of gevestigde) ondernemer met een Bbz-krediet, geïnteresseerd in onze dienstverlening? Ziet u groeikansen om uw zelfredzaamheid te vergroten? Kies dan voor Flex budget!

Wat hebben wij zoal gedaan?
Ondernemingsplan schrijven 90%
Webdesign voor ZZP'ers en het MKB 85%
Coaching van ondernemers 80%
Financieel plan opstellen 95%
Bemiddeling bij financieringsaanvragen 75%
Monitoring van ondernemers 80%
Haalbaarheidscheck 75%
Waarom Flex budget?

Flex budget begeleidt en ondersteunt (startende – en gevestigde) ondernemers met als doel hen een alternatief te bieden voor:

  • Onvoldoende inkomsten;
  • Betalingsachterstanden;
  • Schulden;
  • Administratieve achterstanden;
  • Belasting(aangifte) achterstanden;
  • Faillissement;
  • Bedrijfsbeëindiging om financiële redenen.