Waarom kiezen voor Flex budget

 • 1. De beste kandidaten

  Wij garanderen jou dat de arbeidskrachten die door ons voor jou worden geselecteerd vakkundig, hardwerkend en zeer gemotiveerd zijn om jouw onderneming naar een hoger niveau te brengen.

 • 2. Van uitstekende kwaliteit

  Ondersteuning van een sterke backoffice bij zaken als verzekeringen, ziekteverzuimbeheer, salarisadministratie, contractbeheer, wet- en regelgeving en voorfinanciering.

 • 3. Persoonlijk contact

  De klant staat centraal. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, de cultuur van jouw onderneming, de beste kandidaten en hebben daarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

 • 4. Duidelijkheid vooraf

  Bij ons word je niet verrast met onverwachte rekeningen. Wij leveren onze diensten tegen vooraf overlegde tarieven. Geen match? Geen probleem! Je betaalt alleen voor de gewerkte uren.

 • 5. Onze Flex budget tarieven

  Voor ons geen penthouses, kastelen, marmeren vloeren en gouden kranen. Onze overheadkosten zijn laag en zo ook onze Flex budget tarieven. Ben jij ook benieuwd naar onze gunstige omrekenfactor?

 • 6. Volledig gecertificeerd

  De backoffice beschikt over alle benodigde certificeringen en verklaringen, waaronder de NEN 4400-1 certificering, VCU-certificering, het SNA-keurmerk en de WKA-verklaring.

Bekijk de volledige lijst

Over Flex budget

Er valt veel te zeggen over Flex budget, want dit jonge bedrijf is HET uitzendbureau voor de Nederlandse arbeidsmarkt als je op zoek bent naar gemotiveerde, hardwerkende werknemers uit Midden- en Oost Europa.

Wij garanderen jou dat de arbeidskrachten die door ons voor jou worden geselecteerd goed Engels spreken, vakkundig, hardwerkend en zeer gemotiveerd zijn om jouw onderneming naar een hoger niveau te brengen.

Wij verzorgen voor jou onder andere de werving en selectie van gekwalificeerde werknemers uit Midden- en Oost Europa. Wij hebben onder andere een zeer groot netwerk in Bulgarije en onze selectiecriteria zijn van hoog niveau.

Simpel en doeltreffend

 • Onze aanpak is simpel en doeltreffend;
 • Wij stoppen niet voordat het gewenste resultaat is behaald;
 • Wij spreken Bulgaars, Grieks, Turks, Russisch, Engels en Nederlands;
 • Door onze professionaliteit zijn wij in staat maatwerk te leveren;
 • Wij beschikken over een uitstekend team aan specialisten;
 • Ons verdienmodel is innoverend en transparant;
 • Wij houden ook rekening met de passende toekomstvoorziening;
 • De resultaten van onze aanpak zijn rustgevend.

Over werken met Flex budget

Op de veelgestelde vraag: “Waarom zou ik zaken doen met een uitzendbureau?” is slechts één antwoord mogelijk en wel deze. Door de werving en selectie van de beste kandidaten uit te besteden aan onze specialisten en dus samen te werken met een gespecialiseerd uitzendbureau, kun jij je blijven richten op jouw specialisme om zo in jouw bedrijfsproces belangrijke tijds- en daarmee kostenbesparingen te kunnen behalen. En aangezien de vraag van morgen niet (altijd) gegarandeerd is, is flexibiliteit zeer aan te raden.

Dus als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare organisatie dat jou kan voorzien van de beste, hardwerkende mensen, dan ben je bij Flex budget aan het juiste adres.

De klant staat centraal

Bij ons staan de wensen van de klant centraal, of je nou 2 gemotiveerde arbeidskrachten nodig hebt of 100, wij gaan graag de uitdaging aan om jou van de beste kandidaten te voorzien. Jij vertelt ons aan welke eisen de gewenste kandidaat moet voldoen en wij vinden deze voor je. Dit doen wij door zowel nationaal als internationaal te scouten naar alleen de beste kandidaten.

Heb jij een interessante vacature voor ons beschikbaar?

Vacature aanmelden

Onze overheadkosten zijn laag en zo ook onze Flex budget tarieven.

Bereken jouw tarief

Meer dan een uitzendbureau

Flex budget is meer dan een traditioneel uitzendbureau en gespecialiseerd in ZZP Bemiddeling voor ZZP’ers uit Midden- en Oost Europa gericht op de Nederlandse arbeidsmarkt. We helpen je dus graag om ander werk te vinden. Echter is Flex budget meer dan alleen een uitzendbureau.

Wij geven jou, als ZZP’er, resultaatgericht advies en ondersteuning om jouw bedrijf meer continuïteit te geven en/of winstgevend te maken. Tijdens de ZZP Bemiddeling verzorgen wij een brede administratieve dienstverlening voor jou als ZZP’er uit Midden- en Oost Europa. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed, zodat jij in aanmerking kunt komen voor een betaalbare huurwoning in de vrije sector. Kort samengevat, wij verrichten al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Namens jou onderhouden wij het contact met de woningcoöperatie en stellen voor jou de benodigde documenten, zoals onder andere de facturatie, boekhouding en belastingaangifte op. Wij helpen jou graag in het Nederlands, Engels, Bulgaars, Grieks, Turks of Russisch zodat jij zeker bent dat jij voldoet aan de voorwaarden om een huurwoning toegewezen te krijgen.

Stop met het achtervolgen van het geld en begin met het najagen van jouw passie!

Wij oordelen niet

Bij ons kun je vrij praten. Jij wordt door ons gezien als een ZZP’er die haar ambacht uitoefent. We treffen geen oordeel over jou en/of de sector waarin je nu werkzaam bent. Wij geloven namelijk dat jouw vaardigheden ook toepasbaar zijn binnen een branche die beter aansluit op jouw studie.

De keuze naar ander werk moet je zelf maken, Flex budget biedt hiertoe de faciliteiten, maar geeft jou daarbij voldoende keuzevrijheid, want jij hebt de regie in handen. Tijdens jouw transformatie van R.U.P.S. tot vlinder bepaal jij dus zelf waar, voor welk bedrijf en vooral wanneer jij werkt.

Wij helpen je o.a. bij

 • Gebrek aan inzicht in jouw rechten als EU-burger;
 • Gebrek aan inzicht in de gewoonten op de Nederlandse Arbeidsmarkt;
 • Gebrek aan inzicht in de systemen op de Nederlandse Arbeidsmarkt;
 • Gebrek aan kennis van de Nederlandse taal;
 • Gebrek aan huisvesting of scholing in Nederland;
 • Gebrek aan stabiliteit en ontwikkeling van de persoonlijke (door)groei;
 • Het opbouwen van een toekomst in Nederland voor jou en jouw gezin.

Ja, ik wil meer informatie

Wat zeggen onze klanten

Elena

ZZP Bemiddeling
Elena

Hartelijk dank voor de hulp tijdens mijn zoektocht naar ander werk. Na de praktijkoplossingen en een aanpassing van mijn cv heb ik inderdaad een baan als accountmanager gevonden.

Samantha

Ander werk
Samantha

Leuke en leerzame cursus gehad waarbij ik iedere dag met plezier uitkeek naar de volgende les. Na 4 dagen alles met volle teugen te hebben meegedaan, heb ik de cursus succesvol afgerond en was het tijd voor een welverdiende carrière switch.

Maria

Administratie
Maria

Jullie hebben mijn ondernemingsplan geschreven waardoor ik mijn bedrijf vanuit een uitkering heb kunnen starten. Inmiddels ben ik al 2 jaar ZZP’er en verwerken jullie mijn facturatie en boekhouding.

Savannah

Woonbemiddeling
Savannah

Echt ongelofelijk hoe snel het allemaal is gegaan. Na de bezichtiging van de woning kon ik al binnen twee weken de verhuisdozen uitpakken. Flex budget enorm bedankt voor het contact met mijn werkgever en de woningbouw.

Droombanen top 8

Hieronder zie jij het percentage aan scholieren dat, volgens het CBS, hun droombaan uit 1999 ook daadwerkelijk in 2017 heeft gerealiseerd.

Opvallend is dat het de vrouwen vaker is gelukt om hun droom een gestalte te geven en dus uit te laten komen. Maar liefst een kleine 20% van hen heeft een baan dat helemaal aansluit op hetgeen dat zij ook wilden toen ze nog op de middelbare school zaten. Deze 20% is onderverdeeld over onderstaande beroepen.

Kinderverzorgers 41.3%
Docenten basisonderwijs 34.2%
Verzorgenden thuiszorg 25.9%
Kappers 16.4%
Schoonheidsspecialisten 10.4%
Advocaten 8.1%
Politiepersoneel 6.1%
Bouwkundig personeel 6%

Wellicht komt het door het feit dat meisjes zich sneller ontwikkelen, omdat zij eerder een helder beeld hebben van de realistische mogelijkheden om hun doel te bereiken.

Heb je een vacature gezien waarover je wilt praten? Kom dan met ons in contact! We kijken er naar uit om een ​​nieuwe baan voor jou te vinden. We verrichten graag maatwerk en matchen de perfecte vacature aan jou en niet andersom.