Ondernemingsplan laten schrijven

Ondernemingsplan laten schrijven voor uw bedrijf? Als u een bedrijf wil starten, of het nou een winkel, kapperszaak, snackbar, administratiekantoor of iets anders is, dan hebt u vaak een ondernemingsplan nodig. Een ondernemingsplan geeft inzicht in uw positie, uw doelen en de haalbaarheid van uw bedrijfsidee. Vandaar dat een ondernemingsplan bij veel instanties (bank, financiers) als eerste gevraagd wordt.

Een goed ondernemingsplan is een persoonlijk plan, dat bij u en uw bedrijf past. Daarnaast is het heel belangrijk dat het plan de financiers aanspreekt. Het ondernemingsplan dient dus aan verschillende criteria te voldoen. In het ondernemingsplan besteden wij onder andere aandacht aan de concurrentie-analyse, SWOT-analyse, Unique Buyer Reasons, omzetcalculatie met behulp van een marktonderzoek en de bijbehorende begrotingen.

Echter in tegenstelling tot de 7 P’s van de marketingmix kijkt Flex budget liever naar de benodigde marge om uit de kosten te komen. Het bepalen van de doelgroep, promotieaanpak en het product of dienst doet Flex budget aan het eind.

De gedachtegang hierbij is dat het niet uitmaakt welk product er verkocht wordt. Als duidelijk is welk marge er verdiend moet worden om uit de kosten te zijn, kan achteraf altijd wel een leverancier voor het juiste product worden gevonden. Het juiste product kan dan worden verkocht vanuit uw (web)winkel. Investeer alleen in producten die dagelijks worden gebruikt. Elke investering van € 0,05 moet € 0,50 opleveren na een goede marketingmix, zo niet moet u deze investering niet doen. Kies dan voor een ander product of marketingaanpak.

Indien u als ondernemer aan de slag wil, gaan wij als uw flexibele sparringpartner bij het schrijven van uw ondernemingsplan samen met u op zoek naar uw ware ondernemerskwaliteiten en de realistische waardebepaling van uw bedrijf, uzelf en uw prijs per dienst of product. Flex budget geeft resultaatgericht advies en ondersteuning om het bedrijf meer continuïteit te geven en/of winstgevend te maken.

Alle ondernemingsplannen via Flex budget voldoen aan de eisen die gesteld zijn door de Nederlandse banken. Ook nadat uw ondernemingsplan is afgeleverd, kunt u voor wijzigingen kosteloos contact met ons opnemen. Want wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Informatie aanvragen
informatie aanvragen

Contactgegevens