Huren van een woning

De afgelopen jaren is de aandacht voor professionele (tijdelijke) huisvesting van arbeidsmigranten sterk gegroeid. Het belang van goede huisvesting is met de komst van steeds meer arbeidsmigranten centraal komen te staan, omdat deze arbeidsmigranten steeds vaker voor een langere tijd in Nederland blijven werken en daarom ook zelfstandig een woning willen huren.

Om die reden zijn diverse gemeenten daarom op zoek naar manieren om huisvesting te regelen zonder dat eigen inwoners hier last van ondervinden. Om hierop in te kunnen spelen, helpen wij ZZP’ers, uit Midden- en Oost Europa, met het vinden van een vrije sector huurwoning, omdat zij anders een te korte inschrijfduur hebben en vaak ook te veel verdienen om op korte termijn in aanmerking te kunnen komen voor een sociale huurwoning. En met een inkomen van minimaal € 45.000,00 kunnen zij een vrije sector woning makkelijk bekostigen.

Flex budget als woonbemiddelaar

Flex budget is als woonbemiddelaar succesvol actief in bemiddeling van huurwoningen in de vrije sector voor ZZP’ers en werknemers uit Midden- en Oost Europa. Wij helpen jou graag in het Nederlands, Engels, Bulgaars, Grieks, Turks of Russisch zodat jij niet langer te maken hebt met een taalbarrière.

Namens jou onderhouden wij het contact met de woningcoöperatie(s) en stellen voor jou de benodigde documenten, zoals de verwerking van jouw facturatie en boekhouding, op. Daarnaast verzorgen wij ook jouw belastingaangifte.

Met de rekenhulp reken je uit welke huur bij jouw (gezamenlijk) inkomen past. Daarnaast kun je uitrekenen welk inkomen nodig is om de huur te kunnen betalen.

Wat onze klanten zeggen?

Neem vandaag nog contact met ons op

EN START DIRECT DE ZOEKTOCHT NAAR EEN WONING!

Neem  contact op

Maximale huur bij jaarinkomen

per jaar
per jaar
Reken het 2e inkomen mee.
per maand

Inkomenseisen voor de huurprijs

per maand
per maand
Reken het 2e inkomen mee.
per maand
per jaar