Gespecialiseerde ZZP Bemiddeling via Flex budget

 • Diploma erkennen

  Wat is de buitenlandse diploma waard in Nederland

 • Vlucht en vervoer

  Jij regelt zelf jouw vlucht en vervoer naar Nederland

 • IND procedures

  Denk aan al het (eventueel) benodigde papierwerk

 • Huisvesting

  Wij zoeken gericht naar een huurwoning in de vrije sector

 • BSN Nummer

  Inschrijving bij gemeente, BSN nummer en digid

Gespecialiseerde ZZP Bemiddeling

Indien je uit Midden- en Oost Europa komt en in Nederland als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP’er) aan de slag wilt, gaan wij als jouw flexibele sparringpartner op zoek naar jouw ware ondernemerskwaliteiten en de realistische waardebepaling van jouw bedrijf, jezelf en jouw prijs per dienst of product. Dit doen we door middel van gespecialiseerde ZZP Bemiddeling.

Bij ZZP-bemiddeling helpt Flex budget jou als ZZP’er aan nieuwe opdrachten in Nederland. Nederland heeft buitenlandse ondernemers veel te bieden: de bereikbaarheid over de weg, via het spoor, de havens en de vliegvelden is uitstekend. Daarnaast is de digitale infrastructuur één van de snelste en meest betrouwbare ter wereld.

Dit is ook de reden waarom veel webwinkels en distributiecentra zich in Nederland vestigen. Deze bedrijven hebben regelmatig vacatures en zoeken nationaal en internationaal naar de juiste kandidaten om deze vacatures op te vullen.

De roep om ervaren personeel

De roep om ervaren personeel is dan ook enorm. Enkele kansrijke beroepen op dit moment zijn bijvoorbeeld secretaresses, kappers, schoonheidsspecialisten, leidsters kinderopvang, onderwijsassistenten, schoonmakers, pakketbezorgers en kassamedewerkers (minimaal 90% is vrouw).

Met ingang van 1 januari 2020 geldt in Nederland de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans, de WAB. Deze wet heeft als doel het verkleinen van het verschil tussen vaste banen en flexibel werk. De wijzigingen en gevolgen van de invoering van de WAB zijn ook van toepassing voor het inhuren van flexwerkers. Deze wet is echter niet van toepassing op ZZP’ers.

Een ZZP’er is niet in dienst bij een bedrijf en voldoet daarom niet aan de eis van dienstbetrekking. Het kan dus gunstig zijn om als ZZP’er aan de slag te gaan. Flex budget geeft jou, als ZZP’er, resultaatgericht advies en ondersteuning om jouw bedrijf meer continuïteit te geven en/of winstgevend te maken. Wij gaan preventief te werk, maar helpen ook bij crisismanagement en herstructurering als het niet goed gaat met het bedrijf.

Bekijk alle vacatures

Onze verdere dienstverlening

 • Bankrekening

  Betalen, pinnen en online bankieren via een basisrekening

 • Ziektekostenverzekering

  Wij sluiten een zorgverzekering af voor alle nieuwe Flexmigranten die deelnemen aan ZZP-Bemiddeling

 • Nederlandse les

  Leer alles over Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt

 • ZZP-Bemiddeling

  KvK-nummer, BTW-nummer en ZZP-opdrachten op maat

 • Belastingdienst

  Toeslagen, aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting

Starterssalaris en Waardebepaling

Flex budget kijkt voornamelijk eerst naar jouw starterssalaris en waardebepaling, omdat uit de realiteit blijkt dat je tot 21 jaar vaak binnen elk bedrijf welkom bent, omdat jij jong, goedkoop en leergierig bent en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen zoals internet en social media.

Kansrijke beroepen voor gespecialiseerde ZZP Bemiddeling zijn bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeurs, schilders, software- en applicatieontwikkelaars, timmerlieden, pijpfitters en bouwarbeiders. Deze kansrijke beroepen worden voor (bijna) 100% door mannen uitgeoefend.

Andere kansrijke beroepen op dit moment zijn bijvoorbeeld secretaresses, kappers, schoonheidsspecialisten, leidsters kinderopvang, schoonmakers, onderwijsassistenten, pakketbezorgers en kassamedewerkers (minimaal 90% is vrouw).

Of je nou 2 jaar of 10 jaar werkervaring hebt, zodra jij bij een nieuwe werkgever solliciteert, kom jij er als nieuwe medewerker binnen en ontvang jij dus het bijbehorende starterssalaris op basis van het minimumloon behorende bij jouw leeftijd.

Als je in loondienst bent, word jij net als ieder ander betaald naar wat de functie waard is en niet naar wat jij werkelijk waard bent. Vaak is dit onterecht. Geef toe, ben jij meer of minder waard dan het minimumloon of een percentage hiervan? Zeg jij meer, kies dan voor gespecialiseerde ZZP Bemiddeling van Flex budget.

Kijk nu eens naar jouw dagelijkse (werk) kleding, opleiding, werkervaring, autoriteit, specialisme en de reistijd woon-werkverkeer. En vermenigvuldigd dat met het minimumloon of het percentage behorende bij jouw leeftijd en deel de uitkomst hiervan door het aantal declarabele uren dat jij werkt.

Past het startersalaris nog steeds bij jou? Wij garanderen dat jij versteld zult staan van wat jij werkelijk per uur waard bent. Het is dan ook raadzaam dat jij een waardebepaling maakt en zelf voorzorgsmaatregelen neemt.

Bij het nemen van voorzorgsmaatregelen kun jij wel wat hulp gebruiken. Van iemand die je op het juiste moment een zetje in de goede richting geeft, ergens toe aanzet of motiveert. En daarbij ben jij bij Flex budget, als ‘klankbord’, aan het juiste adres. Via Flex budget leer jij bij gespecialiseerde ZZP Bemiddeling, middels praktijkoplossingen, wat jij als ZZP’er waard bent in het bedrijfsleven.

Stop met het achtervolgen van het geld en begin met het najagen van jouw passie!

Heb je een vacature gezien waarover je wilt praten? Kom dan met ons in contact! We kijken er naar uit om een ​​nieuwe baan voor jou te vinden. We verrichten graag maatwerk en matchen de perfecte vacature aan jou en niet andersom.