Ondernemingsplan schrijven

Flex budget gaat als uw flexibele sparringpartner bij het schrijven van uw ondernemingsplan samen met u op zoek naar uw ondernemingskwaliteiten.

Lees meer

Opkopen van vorderingen

Flex budget koopt uw portefeuille openstaande particuliere vorderingen tegen onmiddellijke cash betaling. Wij kopen o.a. uw incidentele vorderingen op.

Lees meer

Doorstart en WSNP

Uw uitgaven zijn veel hoger dan uw inkomsten. Rekeningen verdwijnen ongeopend door de versnipperaar. U staat fors rood bij de bank. Bent u ondernemer en herkent u dit?

Lees meer

Budgetbeheer voor ondernemers

Met budgetbeheer brengt u orde en rust in uw financiële situatie. Bij een minnelijke schuldregeling wordt aan de hand van uw persoonlijke situatie berekend wat uw Vrij Te Laten Bedrag  (VTLB) is.

Lees meer

Factoring

Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering waarbij de debiteurenportefeuille wordt uitbesteed aan een extern bedrijf dat zorgt voor de afhandeling van de debiteuren.

Lees meer

Schuldbemiddeling

Indien u zelf niet meer instaat bent om uw schulden binnen een redelijke termijn af te betalen, dan kan schuldhulpbemiddeling op basis van uw aflossingscapaciteit een oplossing voor u zijn.

Lees meer

Direct contact opnemen

Wij zien een samenwerking met u graag tegemoet.

Adres

Postbus 485
8200 AL Lelystad

Openingstijden

Maandag – Donderdag
12:00 – 20:00 uur

E-mail

info@flex-budget.nl
www.flex-budget.nl