Over Flex budget

Flex budget is als woonbemiddelaar succesvol actief in bemiddeling van huurwoningen in de vrije sector voor ZZP’ers en werknemers uit Midden- en Oost Europa. In de uitvoering van onze taken, zijn wij volledig zelfstandig en bemiddelen wij in het betere segment van de huurmarkt.

Wij verzetten werk in opdracht van de huurders. Onze klanten komen voor de helft uit het particuliere- en de helft uit het zakelijke segment. Door onze ervaring, werkwijze, inzet en betrokkenheid beschikken we over een groot netwerk van tevreden huurders. Ons werkgebied is de Metropoolregio Amsterdam (Amsterdam, Almere, Haarlem, Haarlemmermeer en Weesp).

De kracht van Flex budget

Wij helpen u graag in het Nederlands, Engels, Bulgaars, Grieks, Turks of Russisch zodat u niet langer te maken hebt met een taalbarrière. Namens u onderhouden wij het contact met de woningcoöperatie(s) en stellen voor u de benodigde documenten, zoals de verwerking van uw facturatie en boekhouding, op.

U kunt onder andere bij Flex budget terecht voor het opmaken van de winst- verliesrekening en de prognose voor het nieuwe boekjaar. Ook voor het aanvragen van de overige documenten kunt u bij Flex budget terecht. Hierdoor weet u zeker dat de woningcoöperatie beschikt over alle gevraagde documentatie en dat u voldoet aan de door hen gestelde voorwaarden.

Chalets

Wanneer u pas in Nederland komt en niet meteen beschikt over huisvesting, kunt u via Flex budget in aanmerking komen voor een tijdelijke woning, zodat wij u op weg kunnen helpen.

Huurwoningen

Nadat uw digid, zorgverzekering en benodigde documenten zijn geregeld, start Flex budget met het regelen van uw papieren, zodat u kunt doorstromen naar een vrije sector huurwoning.

Koopwoningen

Bent u korter dan drie jaar, maar minimaal één jaar als ondernemer of zzp’er werkzaam? Ook dan is het mogelijk om een hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) af te sluiten.

Onze klanten aan het woord
Meer weten?

Wilt u advies over de verhuur van uw woning?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend verhuuradvies.

Vrijblijvend verhuuradvies