Overzicht van onze aanvullende diensten

Bedrijfswebsite

Veel ondernemers realiseren zich niet dat een significant deel van de bezoekers de website via een desktop pc, een laptop, een tablet of een smartphone bezoekt.

Lees meer

Ondernemerscoach

Bij het starten of runnen van een eigen bedrijf krijgt u te maken met alle aspecten van het ondernemerschap en daarbij kunt u wel enige hulp gebruiken van een coach.

Lees meer

Facturatie & debiteurenbeheer

Uw tijd kost geld en daarom verzorgt Flex budget uw urenregistratie en facturatie. Wij staan u professioneel bij binnen het debiteurentraject.

Lees meer

Belastingschuld

Flex budget dient namens u een gewijzigde belastingaangifte en bezwaarschrift in of gaat in beroep. Ook voor de financiering van uw belastingschulden kunt u bij ons terecht.

Lees meer

Deze bedrijven gingen u voor
S A & P

S A & P

S A & Partners biedt o.a. hulp aan arbeidsmigranten, nieuwkomers en ondernemers in het Bulgaars, Turks, Nederlands, Engels, Grieks en Russisch.

Meer informatie

translate

Flevo Tolk Services

Arabisch-Nederlands en vice versa tolk voor rechtbanken, politie, ziekenhuizen, gemeenten, notarissen, banken en overheidsinstanties.

Meer informatie

dakwerker

Dave Holzhaus Totaaltechniek

Dave Holzhaus Totaaltechniek is het adres voor al uw dakwerken, loodgieters- en fitterswerk gecombineerd met installatie van sanitair.

Meer informatie

Direct contact opnemen

Wij zien een samenwerking met u graag tegemoet.

Adres

Postbus 485
8200 AL Lelystad

Openingstijden

Maandag – Donderdag
12:00 – 20:00 uur

E-mail

info@flex-budget.nl
www.flex-budget.nl