Eigen vestiging huren

Droom jij ervan om voor jezelf te beginnen als recruiter en wil je profiteren van de voordelen van een professioneel en sterk merk? Ben je op zoek naar ander werk omdat jij jouw huidige baan bent ontgroeid?

Of ben je al ondernemer en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de volgende stap kunt zetten, zonder de verantwoordelijkheid te dragen die een eigen uitzendbureau met zich meebrengt? Wil jij een eigen uitzendbureau starten, maar wil je er niet helemaal alleen voor staan? Kies er dan voor om een eigen vestiging te huren.

Door een vestiging met eigen verzorgingsgebied te huren, ga jij een samenwerking aan met Flex budget, waarbij Flex budget optreedt als klankbord die zorgt voor betalingen, papierwerk en de marketing, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw werk en klanten.

Verder heb je minder startkapitaal nodig, krijg je doorlopende ondersteuning, coaching en begeleiding, maak je gebruik van alle benodigde certificaten om je kwalitatief te kunnen onderscheiden en krijg je de vrijheid om, binnen jouw eigen vestiging met eigen verzorgingsgebied, ander werk te vinden en je te ontwikkelen van R.U.P.S. tot vlinder of als zelfstandige ondernemer. Vervolgens doe je binnen jouw netwerk aan relatiebeheer.

Bekijk de vacature

Hoe werkt het?

timeline_pre_loader

Verzorgingsgebied


Kies een verzorgingsgebied met minimaal 50.000 inwoners.

Kies een vakgebied

kapster

Kies een vakgebied waarin jij je kunt specialiseren.

Ga netwerken

vacature aanmelden

Benader bedrijven om hun vacatures aan te melden.

Kies de beste kandidaat

recruiter

Help de beste kandidaat aan de functie en verdien.

Maak jouw droom werkelijkheid

Flex budget biedt jou, als carrière vrouw tussen de 21 en 35 jaar, met de ambitie om een eigen onderneming te starten binnen de sector arbeidsbemiddeling en uitzendbureau, de mogelijkheid om naast jouw studie werkervaring op te doen, zelfstandig te ondernemen en om jouw bedrijfsideeën op te starten of te testen voordat je beslist om jouw eigen bedrijf op te richten. Hierdoor worden hoge initiële kosten vermeden. Dit doe je door een eigen vestiging van Flex budget te huren.

Neem vandaag nog contact met ons op

EN GENIET BLIJVEND VAN JOUW CARRIÈRE SWITCH!

Ja, ik wil meer weten

Zet de volgende stap

De voordelen op een rij

 • Jouw ontwikkeling van R.U.P.S. tot vlinder
 • Jouw eigen onderneming (verzorgingsgebied 50.000 inwoners)
 • Werken met een bewezen formule
 • Naamsbekendheid en een herkenbare profilering
 • Wij helpen jou om risico’s te verminderen of beperken
 • Minder overheadkosten
 • Moderne software
 • Alle benodigde certificaten om je kwalitatief te kunnen onderscheiden
 • Collectieve inkoopvoordeel
 • Gezamenlijke marketing, zoals promotiecampagnes enz.
 • Doorlopende ondersteuning, coaching en begeleiding
 • Minder startkapitaal nodig
 • Wij regelen de huisstijl en de centrale website voor je
 • Ondersteuning van een sterke backoffice
 • Een gemeubileerde praktijkruimte/werkplek, te huur voor meerdere dagen in de week

De backoffice

Flex budget besteedt de backoffice uit aan Flexhub, een specialist op het gebied van facturatie, salarisadministratie, contractbeheer, ziekteverzuim, wet- en regelgeving, traningsmodules en meer. Flexhub beschikt over alle benodigde certificeringen en verklaringen, waaronder de NEN 4400-1 certificering, VCU-certificering, het SNA-keurmerk en de WKA-verklaring.

Onze werknemers met ervaring passen niet alleen binnen de cultuur van de onderneming, maar beschikken daarnaast ook over exact de juiste competenties om jou optimaal van dienst te kunnen zijn. Je staat er niet alleen voor. Je krijgt onder andere ondersteuning bij het opbouwen van een netwerk, het opstellen van een marketingcampagne en opleidingen.

Heb je een vacature gezien waarover je wilt praten? Kom dan met ons in contact! We kijken er naar uit om een ​​nieuwe baan voor jou te vinden. We verrichten graag maatwerk en matchen de perfecte vacature aan jou en niet andersom.