Contactgegevens

Contact

Postadres

Postbus 485
8200 AL Lelystad

Parkeren

Gratis parkeren
op eigen terrein

Klantenservice

Nederlands +31 (0) 6 28 67 48 08
Bulgaars +31 (0) 6 28 67 46 26

E-mail

info@flex-budget.nl
www.flex-budget.nl

Openingstijden

Maandag ………….12:00 – 20:00 uur
Dinsdag …………. 12:00 – 20:00 uur
Woensdag ………. 12:00 – 20:00 uur
Donderdag ………..12:00 – 20:00 uur
Vrijdag ……………….. Op afspraak
Zat ……………….. Gesloten
Zon ……………….. Gesloten

Neem vandaag nog contact met ons op

EN GENIET BLIJVEND VAN JOUW CARRIÈRE SWITCH!

Stuur een bericht

Bent je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op indien je een vraag hebt, je een offerte wilt ontvangen of als er een situatie is waarbij je dringend hulp nodig hebt.

Als je een offerte wilt ontvangen, dien je jouw adresgegevens volledig in te vullen. Wij streven ernaar jouw e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Over werken met Flex budget

Op de veelgestelde vraag: “Waarom zou ik zaken doen met een uitzendbureau?” is slechts één antwoord mogelijk en wel deze. Door de werving en selectie van de beste kandidaten uit te besteden aan onze specialisten en dus samen te werken met een gespecialiseerd uitzendbureau, kun jij je blijven richten op jouw specialisme om zo in jouw bedrijfsproces belangrijke tijds- en daarmee kostenbesparingen te kunnen behalen. En aangezien de vraag van morgen niet (altijd) gegarandeerd is, is flexibiliteit zeer aan te raden.

Dus als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare organisatie dat jou kan voorzien van de beste, hardwerkende mensen, dan ben je bij Flex budget aan het juiste adres.

De klant staat centraal

Bij ons staan de wensen van de klant centraal, of je nou 2 gemotiveerde arbeidskrachten nodig hebt of 100, wij gaan graag de uitdaging aan om jou van de beste kandidaten te voorzien. Jij vertelt ons aan welke eisen de gewenste kandidaat moet voldoen en wij vinden deze voor je. Dit doen wij door zowel nationaal als internationaal te scouten naar alleen de beste kandidaten.

Heb jij een interessante vacature voor ons beschikbaar?

Vacature aanmelden

Onze overheadkosten zijn laag en zo ook onze Flex budget tarieven.

Bereken jouw tarief

Heb je een vacature gezien waarover je wilt praten? Kom dan met ons in contact! We kijken er naar uit om een ​​nieuwe baan voor jou te vinden. We verrichten graag maatwerk en matchen de perfecte vacature aan jou en niet andersom.