Opzoek naar ander werk dat (beter) aansluit op jouw studie?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je opzoek bent naar ander werk. Misschien zijn de werkzaamheden nu minder leuk. Misschien vallen de verdiensten op termijn tegen of valt het gezinsleven niet langer met de werkuren te combineren.

Wat de reden ook mag zijn, indien je ertoe besluit om je te laten omscholen en om de sector te verruilen voor een branche die beter aansluit op jouw studie, dan is Flex budget het adres om jou op weg te helpen.

Of het nou gaat om vragen met betrekking tot het opvullen van de gaten in de cv’s, het vinden van ander werk, het oplossen van de administratie, financiën en/of schulden, het volgen van een MBO- of HBO opleiding naast het werk, het verkrijgen van een verblijfsvergunning, het schrijven van een ondernemingsplan of het regelen van scholing en opvang voor de kinderen, in alle gevallen dient Flex budget als klankbord.

De expertise van Flex budget helpt jou om de definitieve carrière switch te maken of om een parttime aanvulling te vinden op jouw huidig beroep. De keuze is aan jou. Jij kunt bijvoorbeeld ook eerst parttime blijven ondernemen en toch nog pensioen opbouwen binnen een kansrijk beroep naar keuze.

Kansrijke beroepen op dit moment zijn bijvoorbeeld secretaresses, kappers, schoonheidsspecialisten, leidsters kinderopvang, onderwijsassistenten, schoonmakers, pakketbezorgers, kassamedewerkers, ouderenzorg en intercedenten (minimaal 90% is vrouw). Dus waarom niet jij?

Van uitstekende kwaliteit

Ondersteuning van een sterke backoffice bij zaken als verzekeringen, verzuimbeheer, salarisverwerking en voorfinanciering. Alle benodigde certificaten om je kwalitatief te kunnen onderscheiden.

Startersalaris en Waardebepaling

Uit de realiteit blijkt dat je tot 21 jaar vaak binnen elk bedrijf welkom bent, omdat jij jong, goedkoop en leergierig bent en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen zoals internet en social media.

Of je nou 2 jaar of 10 jaar werkervaring hebt, zodra jij bij een nieuwe werkgever solliciteert, kom jij er als nieuwe medewerker binnen en ontvang jij dus het bijbehorende startersalaris op basis van het minimumloon behorende bij jouw leeftijd.

Als je in loondienst bent, word jij net als ieder ander betaald naar wat de functie waard is en niet naar wat jij werkelijk waard bent. Vaak is dit onterecht. Geef toe, ben jij meer of minder waard dan het minimumloon of een percentage hiervan? Zeg jij meer, kies dan voor gespecialiseerde ZZP Bemiddeling van Flex budget.

Kijk nu eens naar jouw dagelijkse (werk) kleding, opleiding, werkervaring, autoriteit, specialisme en de reistijd woon-werkverkeer. En vermenigvuldigd dat met het minimumloon of het percentage behorende bij jouw leeftijd en deel de uitkomst hiervan door het aantal declarabele uren dat jij werkt.

Past het salaris van de starterfunctie nog steeds bij jou? Wij garanderen dat jij versteld zult staan van wat jij werkelijk per uur waard bent. Het is dan ook raadzaam dat jij zelf voorzorgsmaatregelen neemt.

Bij het nemen van voorzorgsmaatregelen kun jij wel wat hulp gebruiken. Van iemand die je op het juiste moment een zetje in de goede richting geeft, ergens toe aanzet of motiveert. En daarbij ben jij bij Flex budget, als ‘klankbord’, aan het juiste adres. Via Flex budget leer jij bij gespecialiseerde ZZP Bemiddeling, middels praktijkoplossingen, wat jij als ZZP’er waard bent in het bedrijfsleven.

Persoonlijk contact

Wij verdiepen ons in jouw onderneming, de cultuur van jouw onderneming, de beste kandidaten en hebben daarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Probleem bij het oplossen van een gat in de cv

Als jij jaren in de sector hebt gewerkt of er nu nog in werkzaam bent, heb jij zeker te maken met een gat in jouw cv. Het is namelijk goed voor te stellen dat, gezien het stigma over de sector, jij deze werkzaamheden niet graag terugziet op jouw cv. Daarnaast kan de SBI code bij de Kamer van Koophandel een negatief beeld geven, waardoor bijvoorbeeld woningcoöperaties, verzekeringsmaatschappijen en/of banken niet graag met je in zee gaan.

Maar aan de SBI code kan ook een positieve wending worden gegeven, namelijk de omschrijving van contactbemiddeling. Contactbemiddeling wordt onder andere toegepast bij makelaars (het bij elkaar zoeken van vraag en aanbod voor bepaalde producten of diensten), arbeidsbemiddeling (het bemiddelen bij het zoeken naar werk of personeel) en relatiebemiddeling (het in contact brengen van personen die op zoek zijn naar een affectieve relatie).

Tijdens de periode waarin jij binnen de sector werkzaam bent geweest, heb jij een eigen bedrijf gehad dat zich bezig heeft gehouden met contactbemiddeling in de ruimste zin. Jij hielp andere individuen om nieuwe mensen te leren kennen zodat zij een vertrouwd gezelschapsmaatje hadden waarmee ze samen diverse activiteiten konden ondernemen, bijvoorbeeld samen iets drinken, eten, naar de film gaan, sporten of gewoon het bieden van een luisterend oor.

Mogelijkheden om een oplossing te vinden

Met jouw hulp hebben anderen hun eenzaamheid kunnen doorbreken, met als resultaat dat er nieuwe vriendschappen of affectieve relaties zijn ontstaan. Daarnaast was jij ook verantwoordelijk voor de klantenwerving en klantenbinding.

Ook heb jij het moederschap gecombineerd met jouw onderneming en zo jouw andere sterke punten zoals communicatie, time management, planning en organisatie verder weten te ontwikkelen. Want wees eerlijk, ook opgroeiende kinderen hebben coaching nodig in hun verdere ontwikkeling.

Een carrière switch is ook zeker voor jou weggelegd. Jij bent behulpzaam, flexibel, stressbestendig en beschikt over de nodige onderhandelingsvaardigheden en inlevingsvermogen, waardoor jij je goed kunt verplaatsen in de positie van de ander. Jij zorgt voor een prettige, maar veilige werkomgeving en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Het hebben van een eigen onderneming binnen de sector hoeft voor jou dus zeker niet te betekenen dat er een gat in jouw persoonlijke ontwikkeling is ontstaan. Met de toename van de vergrijzing krijg jij de kans om jouw vaardigheden op langere termijn bijvoorbeeld ook in te zetten om ouderen te vergezellen bij bijvoorbeeld een afspraak naar het ziekenhuis of het koken van een gezonde maaltijd bij hen thuis. Jij kunt je laten omscholen tot helpende en ander werk vinden binnen de ouderenzorg.

Duidelijkheid vooraf

Bij ons word je niet verrast met onverwachte rekeningen. Wij leveren onze diensten tegen vooraf overlegde tarieven. Geen match? Geen probleem! Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de kandidaat.

Wij zijn zoveel meer dan alleen een uitzendbureau!

Flex budget is als uitzendbureau gespecialiseerd in ZZP Bemiddeling voor ZZP’ers uit Midden- en Oost Europa gericht op de Nederlandse arbeidsmarkt. We helpen je dus graag om ander werk te vinden. Echter is Flex budget meer dan alleen een uitzendbureau.

Wij geven jou, als ZZP’er, resultaatgericht advies en ondersteuning om jouw bedrijf meer continuïteit te geven en/of winstgevend te maken. Tijdens de ZZP Bemiddeling verzorgen wij een brede administratieve dienstverlening zodat jij in aanmerking kunt komen voor een betaalbare huurwoning in de vrije sector.

Namens jou onderhouden wij het contact met de woningcoöperatie en stellen voor jou de benodigde documenten, zoals onder andere de facturatie, boekhouding en belastingaangifte op. Wij helpen jou graag in het Nederlands, Engels, Bulgaars, Grieks, Turks of Russisch zodat jij zeker bent dat jij voldoet aan de voorwaarden om een huurwoning toegewezen te krijgen.

Wij oordelen niet

Bij ons kun je vrij praten. Jij wordt door ons gezien als een ZZP’er die haar ambacht uitoefent. We treffen geen oordeel over jou en/of de sector waarin je nu werkzaam bent. Wij geloven namelijk dat jouw vaardigheden ook toepasbaar zijn binnen een branche die beter aansluit op jouw studie.

De keuze naar ander werk moet je zelf maken, Flex budget biedt hiertoe de faciliteiten, maar geeft jou daarbij voldoende keuzevrijheid, want jij hebt de regie in handen. Tijdens jouw transformatie van R.U.P.S. tot vlinder bepaal jij dus zelf waar, voor welk bedrijf en vooral wanneer jij werkt.

Onze Flex budget tarieven

Voor ons geen penthouses, kastelen, marmeren vloeren en gouden kranen. Onze overheadkosten zijn laag en zo ook onze Flex budget tarieven. Ben jij ook benieuwd naar onze gunstige omrekenfactor?

Word jij onze nieuwe collega?

Flex budget biedt jou, als carrière vrouw tussen de 21 en 35 jaar, met de ambitie om een eigen onderneming te starten binnen de sector arbeidsbemiddeling en uitzendbureau, de mogelijkheid om naast jouw studie werkervaring op te doen, zelfstandig te ondernemen en om jouw bedrijfsideeën op te starten of te testen voordat je beslist om jouw eigen bedrijf op te richten. Hierdoor worden hoge initiële kosten vermeden. Dit doe je door een vestiging van Flex budget te huren.

Verder heb je minder startkapitaal nodig, krijg je doorlopende ondersteuning, coaching en begeleiding, maak je gebruik van alle benodigde certificaten om je kwalitatief te kunnen onderscheiden en krijg je de vrijheid om, binnen jouw eigen vestiging met eigen verzorgingsgebied, ander werk te vinden en je te ontwikkelen van R.U.P.S. tot vlinder of als zelfstandige ondernemer.

Droom jij ervan om voor jezelf te beginnen als recruiter en wil je profiteren van de voordelen van een professioneel en sterk merk? Wil jij een eigen uitzendbureau starten, maar wil je er niet helemaal alleen voor staan? Door een vestiging met eigen verzorgingsgebied te huren, ga jij een samenwerking aan met Flex budget, waarbij Flex budget optreedt als klankbord die zorgt voor betalingen, papierwerk en de marketing, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw werk en klanten.

Maak jouw droom werkelijkheid

Flex budget besteedt de backoffice uit aan Flexhub, een specialist op het gebied van facturatie, salarisadministratie, contractbeheer, ziekteverzuim, wet- en regelgeving, traningsmodules en meer. Flexhub beschikt over alle benodigde certificeringen en verklaringen, waaronder de NEN 4400-1 certificering, VCU-certificering, het SNA-keurmerk en de WKA-verklaring.

Onze werknemers met ervaring passen niet alleen binnen de cultuur van de onderneming, maar beschikken daarnaast ook over exact de juiste competenties om jou optimaal van dienst te kunnen zijn. Je staat er niet alleen voor. Je krijgt onder andere ondersteuning bij het opbouwen van een netwerk, het opstellen van een marketingcampagne en opleidingen.

Woonbemiddeling

Flex budget bemiddelt bij handel, huur of verhuur van onroerend goed en is als woonbemiddelaar succesvol actief in bemiddeling van huurwoningen in de vrije sector voor ZZP’ers uit Midden- en Oost Europa.

Gespecialiseerde ZZP Bemiddeling

Indien je uit Midden- en Oost Europa komt en in Nederland als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP’er) aan de slag wilt, gaan wij als jouw flexibele sparringpartner op zoek naar jouw ware ondernemerskwaliteiten en de realistische waardebepaling van jouw bedrijf, jezelf en jouw prijs per dienst of product.

Bij ZZP-bemiddeling helpt Flex budget jou als ZZP’er aan nieuwe opdrachten in Nederland. Nederland heeft buitenlandse ondernemers veel te bieden: de bereikbaarheid over de weg, via het spoor, de havens en de vliegvelden is uitstekend. Daarnaast is de digitale infrastructuur één van de snelste en meest betrouwbare ter wereld.

Dit is ook de reden waarom veel webwinkels en distributiecentra zich in Nederland vestigen. Deze bedrijven hebben regelmatig vacatures en zoeken nationaal en internationaal naar de juiste kandidaten om deze vacatures op te vullen. De roep om ervaren personeel is dan ook enorm. Enkele kansrijke beroepen op dit moment zijn bijvoorbeeld secretaresses, kappers, schoonheidsspecialisten, leidsters kinderopvang, onderwijsassistenten, schoonmakers, pakketbezorgers en kassamedewerkers (minimaal 90% is vrouw).

Bij gespecialiseerde ZZP Bemiddeling bestaat onze dienstverlening onder andere uit:

 • Diploma erkennen

  Wat is de buitenlandse diploma waard in Nederland

 • Vlucht en vervoer

  Jij regelt zelf jouw vlucht en vervoer naar Nederland

 • IND procedures

  Denk aan al het (eventueel) benodigde papierwerk

 • Huisvesting

  Wij gaan gericht op zoek naar een huurwoning in de vrije sector

 • BSN Nummer

  Wij regelen de inschrijving bij de gemeente, BSN nummer en digid

 • Bankrekening

  Betalen, pinnen en online bankieren via een basisrekening

 • Ziektekostenverzekering

  Wij sluiten een zorgverzekering af voor Flexmigranten

 • Nederlandse les

  Leer alles over Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt

 • ZZP-Bemiddeling

  KvK-nummer, BTW-nummer en ZZP-opdrachten op maat

 • Belastingdienst

  Toeslagen, aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting

Neem vandaag nog contact met ons op

EN GENIET BLIJVEND VAN JOUW CARRIÈRE SWITCH

Contact info