Wat kan Flex budget voor je doen

Als je in loondienst bent, word jij net als ieder ander betaald naar wat de functie waard is en niet naar wat jij werkelijk waard bent. Flex budget leert je daarom middels praktijkoplossingen de verschillen tussen ander werk in loondienst tegen het minimumloon en ander werk als ZZP’er op basis van een uurtarief, waarbij wij garanderen dat jij versteld zult staan wat jij werkelijk per uur waard bent in het bedrijfsleven.

Neem vandaag nog contact op

EN GENIET BLIJVEND VAN JOUW CARRIÈRE SWITCH!

Ja, ik wil meer weten

Opzoek naar ander (beter) werk?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je opzoek bent naar ander werk. Misschien zijn de werkzaamheden nu minder leuk. Misschien vallen de verdiensten op termijn tegen of valt het gezinsleven niet langer met de werkuren te combineren.

Wat de reden ook mag zijn, indien je ertoe besluit om je te laten omscholen en om de sector (definitief) te verruilen voor een branche die beter aansluit op jouw studie, dan is Flex budget het adres om jou op weg te helpen, zodat jij blijvend kunt genieten van jouw carrière switch.

Of het nou gaat om vragen met betrekking tot het opvullen van de gaten in de cv’s, het vinden van ander werk, het oplossen van de administratie, financiën en/of schulden, het volgen van een MBO- of HBO opleiding naast het werk, het verkrijgen van een verblijfsvergunning, het schrijven van een ondernemingsplan of het regelen van scholing en opvang voor de kinderen, in alle gevallen dient Flex budget als klankbord.

De expertise van Flex budget

De expertise van Flex budget helpt jou om de definitieve carrière switch te maken of om een parttime aanvulling te vinden op jouw huidig beroep. De keuze is aan jou. Jij kunt bijvoorbeeld ook eerst parttime blijven ondernemen en toch nog pensioen opbouwen binnen een kansrijk beroep naar keuze.

Je kunt dus gerust zeggen dat Flex budget meer is dan alleen een uitzendbureau. Wij bieden veel, maar jij behoudt de regie over jouw toekomst en de door jou gestelde doelen.

Wil jij van baan wisselen en de definitieve stap naar een nieuwe carrière maken of ben je op zoek naar een aanvulling op jouw huidig beroep?

Kansrijke beroepen op dit moment zijn bijvoorbeeld secretaresses, kappers, schoonheidsspecialisten, leidsters kinderopvang, onderwijsassistenten, schoonmakers, pakketbezorgers, kassamedewerkers, ouderenzorg en intercedenten (minimaal 90% is vrouw).

Wie komen in aanmerking

  • Jij wilt het vak (op termijn) definitief vaarwel zeggen;
  • Je bent een carrière vrouw tussen de 21 en 35 jaar;
  • Jij hebt een gat in jouw cv;
  • Jij zoekt naar ander werk als ZZP’er;
  • Jij wilt je laten omscholen tot een nieuwe uitdaging;
  • Jij wilt definitief afrekenen met jouw schulden;
  • Jij wilt jouw opleiding combineren met een baan;
  • Jij werkt in Nederland zonder verblijfsvergunning;
  • Jij gaat door daar waar een uitstapprogramma stopt;
  • Jij kent jouw meerwaarde;

Probleem bij een gat in de cv

Als jij jaren in de sector hebt gewerkt of er nu nog in werkzaam bent, heb jij zeker te maken met een gat in de cv. Het is namelijk goed voor te stellen dat, gezien het stigma over de sector, jij deze werkzaamheden niet graag terugziet op jouw cv. Daarnaast kan de SBI code bij de Kamer van Koophandel een negatief beeld geven, waardoor bijvoorbeeld woningcoöperaties, verzekeringsmaatschappijen en/of banken niet graag met je in zee gaan.

Maar aan de SBI code kan ook een positieve wending worden gegeven, namelijk de omschrijving van contactbemiddeling. Contactbemiddeling wordt onder andere toegepast bij makelaars (het bij elkaar zoeken van vraag en aanbod voor bepaalde producten of diensten), arbeidsbemiddeling (het bemiddelen bij het zoeken naar werk of personeel) en relatiebemiddeling (het in contact brengen van personen die op zoek zijn naar een affectieve relatie).

Tijdens de periode waarin jij binnen de sector werkzaam bent geweest, heb jij een eigen bedrijf gehad dat zich bezig heeft gehouden met contactbemiddeling in de ruimste zin des woords. Jij hielp andere individuen om nieuwe mensen te leren kennen zodat zij een vertrouwd gezelschapsmaatje hadden waarmee ze samen diverse activiteiten konden ondernemen, bijvoorbeeld samen iets drinken, eten, naar de film gaan, sporten of gewoon het bieden van een luisterend oor.

Mogelijkheden tot een oplossing

Met jouw hulp hebben anderen hun eenzaamheid kunnen doorbreken, met als resultaat dat er nieuwe vriendschappen of affectieve relaties zijn ontstaan. Daarnaast was jij ook verantwoordelijk voor de klantenwerving en klantenbinding.

Ook heb jij het moederschap gecombineerd met jouw onderneming en zo jouw andere sterke punten zoals communicatie, time management, planning en organisatie verder weten te ontwikkelen. Want wees eerlijk, ook opgroeiende kinderen hebben coaching nodig in hun verdere ontwikkeling.

Een carrière switch is ook zeker voor jou weggelegd. Jij bent behulpzaam, flexibel, stressbestendig en beschikt over de nodige onderhandelingsvaardigheden en inlevingsvermogen, waardoor jij je goed kunt verplaatsen in de positie van de ander. Jij zorgt voor een prettige, maar veilige werkomgeving en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Het hebben van een eigen onderneming binnen de sector hoeft voor jou dus zeker niet te betekenen dat er een gat in jouw persoonlijke ontwikkeling is ontstaan. Met de toename van de vergrijzing krijg jij de kans om jouw vaardigheden op langere termijn bijvoorbeeld ook in te zetten om ouderen te vergezellen bij bijvoorbeeld een afspraak naar het ziekenhuis of het koken van een gezonde maaltijd bij hen thuis. Jij kunt je laten omscholen tot helpende en ander werk vinden binnen de ouderenzorg.

Heb je een vacature gezien waarover je wilt praten? Kom dan met ons in contact! We kijken er naar uit om een ​​nieuwe baan voor jou te vinden. We verrichten graag maatwerk en matchen de perfecte vacature aan jou en niet andersom.